Winter niet goed voor iedereen

De koudere maanden zijn inmiddels weer aangebroken. Dat betekent dat er ook wel eens sneeuw valt, net zoals afgelopen week. Ik vond de sneeuw eerst heel leuk maar na een klein ongelukje vond ik de sneeuw toch wat minder leuk. Zo fietste ik deze week door de straten van mijn buurt en wilde ik met mijn handschoen mijn telefoon pakken. Het pakken van de telefoon lukte niet goed maar toch bleef ik het proberen. Op een gegeven moment had ik de IPhone dan toch echt in mijn had. Maar toen ik hem in mijn hand had ging het mis. Ik gleed uit door de sneeuw en doordat ik met 1 hand aan het fietsen was.

Opzoek gegaan naar een goede telefoonzaak

Het gevolg van dat ik was gevallen was dat ik een aantal blauwe plekken had opgelopen. Ik kwam er dus nog goed van af want ik had ook iets kunnen breken. Mijn telefoon was er helaas wat slechter aan toe. Zo was de telefoon een beetje gebogen en had het scherm het begeven. Ik baalde er op dat moment enorm van want ik wist dat ik in de portemonnee kon gaan grijpen. Omdat ik niet al te lang met een kapotte telefoon wilde zitten was ik van plan om meteen, omdat ik toch in het centrum was met de fiets, opzoek te gaan naar een telefoonwinkel.

Enige nadeel was het prijskaartje van de reparaties

De juiste telefoonwinkel vond ik door een paar zoekopdrachten te verrichten op een zoekmachine. Toen ik intypte ‘’telefoonzaak Delft’’ kwam ik gelijk uit bij IPhone scherm vervangen Delft. Bij deze zaak ben ik vervolgens naar binnen gegaan bij IPhone scherm vervangen Delft. Bij binnenkomst werd ik gelijk vriendelijk ontvangen. De medewerker die achter de balie stond bij IPhone scherm vervangen stond me gelijk te woord toen ik bij de balie arriveerde. Hij hielp me meteen en repareerde me telefoon. Zo had hij de achterkant, die eerst scheef was, vervangen en ook had hij het scherm vervangen. Toen de reparaties klaar waren zag mijn telefoon er weer als nieuw uit. Het enige wat geen voordeel was, was het prijskaartje van de reparatie. De prijs was bijna zo hoog als de dagwaarde van de telefoon. Gelukkig kon ik het bedrag dat ik had betaald bij IPhone scherm vervangen Delft terugvragen bij de verzekering.