Welke laptop aanbieding is het best?

Een laptop kiezen is vaak best lastig. Hier weer een laptop aanbieding, daar weer een… Wat is nu een goede laptop aanbieding? Dit hangt vaak ook af van waar je hem voor wilt gebruiken. Wil je vooral je studie ermee doen? Of wil je eigenlijk alleen maar gamen? In beide gevallen suggereren we een andere laptop. Kijk mee naar de beste laptop aanbieding van 2021!

1. HP Pavilion 15-cs3965nd

Deze laptop wordt gezien als dé laptop van 2021. De Intel Core i5 processor die Intel Turbo Boost technologie heeft, zorgt ervoor dat je heel makkelijk al je video’s streamt en je foto’s onder handen kunt nemen. Een flink werkgeheugen van 8 GB DDR4-2666 SDRAM zorgt dat je lekker kunt Multitasken. Het enige nadeel van deze laptop is dat je scherm iets minder van kwaliteit is als andere laptops in zijn soort.

2. Apple MacBook Air 13,3” 2019

Het mooie en strakke ontwerp van deze laptop is gemaakt van honderd procent hergebruikt aluminium. Dit maakt deze Apple de groenste Mac van alle tijden. De laptop is ideaal voor onderweg en heeft een scherp en helder Retina display. De laptop is minder geschikt voor zware of grafische programma’s.

3. Lenovo IdeaPad L340-15 IRH

Deze game laptop heeft een goede videokaart. Een prachtig verlicht toetsenbord maakt dat je geen toets zult missen. Helaas heeft de laptop geen SD kaartlezer en slechts een beperkt aantal aan USB-poorten.

4. Acer Swift 3 SF314-58-59KV

Volgens de consumentenbond is dit dé laptop die je moet hebben. Ook wordt dit gezien als de beste laptop voor je studietijd. Deze Acer wordt geleverd in verschillende kleuren en het toetsenbord is mooi verlicht.

5. Asus ROG Zephyrus S GX701GXR-HG125T

Wil je veel gamen op je laptop? Kies dan voor deze Asus! Hij heeft een zeer groot werkgeheugen (32 GB) en zal snel kunnen schakelen tussen je verschillende programma’s. Ook is hij voor zijn soort behoorlijk goed mee te nemen.