De impact van de ultrasoon reiniger

Ik ga je vertellen over Wim. Wim had nooit gedacht dat een eenvoudige ultrasoon reiniger de oplossing voor zijn grootste probleem zou zijn. Toch is hij een ander mens sinds hij dit kleinood heeft aangekocht. Laat me beginnen bij het begin. Wim was altijd al een beetje autistisch als het op schoonmaken aankwam. Net geen smetvrees was het. Hij had dat van zijn moeder zaliger. Die had nooit haar bed opgezocht zonder haar hele huis kraaknet achter te laten, ook al hadden met Kerstmis zijn neven en nichten de hele keuken en woonkamer overhoop gezet. De dag werd steevast met een proper huis afgerond, al was het drie uur in de ochtend.

Reinigen is belangrijk

Als handige doe-het-zelver knapt Wim als bijverdienste allerhande klusjes op: niet al te grote voeg- en metselwerkjes, de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden, restauratie van meubelen… Je kan het zo gek niet bedenken of Wim voert het uit. Vermits dit alles gebeurt na zijn uren als voltijds verpleegkundige was er al jaren geen tijd meer voor hobby’s in Wims leven. Niet in het minst omdat hij al zijn gebruikte materialen achteraf grondig wil reinigen. Geen spatje slijk, gruis of mortel mag zichtbaar blijven. De aankoop van zijn ultrasoon reiniger heeft hem gered.

Enorme tijdswinst

In een hoekje van zijn werkplaats staat nu de reiniger zonder al te veel plaats in te nemen. Boren, zagen, beitels… alles kan in die handige bak. Wim voegt reinigingsvloeistof toe en dit technisch wonder doet zijn ding. Gedaan met dat zware wrijven en wroeten om elk hoekje en kantje weer mooi te krijgen. Ook Wims vrouw profiteert mee. Dankzij Wims recente aankoop zien haar servies en haar juwelen er terug nieuw uit. En last but not least, doordat Wim niet meer elke avond intensief moet poetsen, spendeert hij meer tijd met zijn gezin. Heb ik je overtuigd van het nut en het gebruiksgemak van dit handige toestel?