Wat is de beste mobiele airco?

TCL airco

De zomer is aangebroken. Dat kan je een opgewonden gevoel geven bij het vooruitzicht van lange dagen in de zon of last van de warmte aan de gedachte aan een zweterig thuiskantoor en slapeloze nachten. Als je in het laatste kamp bent, is het misschien de moeite waard om te investeren in een mobiele airconditioner. In dit artikel lees je waar je op moet letten met het aanschaffen van een airco, je wilt immers de beste mobiele airco aanschaffen. 

Slaapkamer koelen

De slaapkamer is een ruimte die vooral in de zomer erg warm kan worden, niks zo ergs als moeten slapen in een klamme en tropische omgeving. De meeste mensen kopen een ventilator, dit is dan ook een goedkopere manier om de ruimte te koelen. Echter met een ventilator haal je niet de warmte uit het huis. Daar is de mobiele airco dan ook een prima oplossing voor. De ventilator blaast namelijk alleen maar de lucht die aanwezig is en koelt niet. Daarentegen koelt een draagbare airconditioner (PAC) actief een ruimte af door warme lucht op te zuigen, deze door een compressor te laten lopen en vervolgens de gekoelde lucht terug de kamer in te waaieren.

Welke mobiele airco aanschaffen?

Helaas is een mobiele airco wel aan de dure kant, een beetje een goede mobiele airco kost al gauw een paar honderd euro, echter is het wel het geld waard. Bij het aanschaffen van een mobiele airco moet je met onderstaande punten rekening houden:

  • Het koelvermogen
  • Het geluidsniveau
  • De duurzaamheid
  • Functies die je nodig hebt

Op https://debeste.com/ kan je terecht voor het aanbod aan mobiele airco’s.