De leukste games om te spelen met je vrienden

Is gamen wel of niet goed voor je ?

Er wordt vaak gezegd dat gamen niet goed voor je is, omdat je de hele tijd naar een beeldscherm kijkt. Mensen vinden vaak dat je jezelf afzondert van de buitenwereld. Het is niet te concluderen of gamen goed is voor je of slecht. Dat ligt er natuurlijk helemaal aan hoe lang je gamed en wat je nog buiten het gamen doet.

Maar om terug te komen op het begin, vaak wordt gamen in een slecht daglicht gezet maar in tegenstelling is gamen veel socialer dan gedacht wordt.Mensen denken vaak dat kinderen in hun eentje zitten te gamen in een donkere slaapkamer. Maar jongeren spelen juist vaak samen videogames.

De populairste multiplayer games

Gamen met je vrienden is altijd leuker dan alleen gamen. Daarom bestaan er multiplayer games waarbij je samen met je vrienden kan spelen. Hierbij een lijst met de populairste multiplayer games van deze tijd:

  • Fortnite
  • League of Legends
  • Counter Strike: Global Offensive (CSGO)
  • Playerunknown Battlegrounds (PUBG)
  • Call Of Duty: Modern Warfare
  • Minecraft
  • Rocket League

Wat maakt gamen zo leuk?

De meeste mensen vinden gamen leuk, omdat ze in de game ineens heel iemand anders zijn. Je kan ook gezellig een game spelen met je vriendengroep. In de game hebben ze ineens een hele andere rol en zijn ze hier helemaal op gefocust. Van sommige games kun je ook dingen leren die je in de werkelijkheid weer kan toepassen. Bijvoorbeeld als je alleen maar Engelse games speelt vergroot je je talenkennis.

Waar kan ik mijn games kopen?

Je games kun je op verschillende manieren aanschaffen. Op de playstation kan je bijvoorbeeld online in de playstation store spellen kopen. Maar je kan ook spellen kopen in een lokale winkel in de buurt, ook kan je online spellen kopen bij bijvoorbeeld de Ubisoft store.