Belangrijk om goede koffie in de horeca te hebben

koffie in de horeca

Koffie in de horeca is een erg belangrijk product. Er is bijna geen een horeca zonder koffie. Het is daarom ook belangrijk om onderscheid te kunnen maken met goede koffie. Gastvrijheid is belangrijk, maar door de goede koffie geef je toch een soort luxe weg en zorg je dat ze graag terug komen. Je moet daarom ook zorgen dat je goede en kwalitatieve koffie hebt. De presentatie rondom de koffie is daarom ook erg belangrijk.  Het begint namelijk met mooi servies en gaat zo door tot het leuke koekje wat erbij ligt. Een echte horeca dient dit op de perfecte wijzen worden gepresenteerd. Met Aroma Club horeca ben je verzekerd van deze mooie presentatie.

koffie in de horeca

Koffiebonen voor de koffie

De koffie in de horeca werkt altijd met 2 soorten koffiebonen. De enige wordt gebruikt voor de koffie en de andere voor espresso en cappuccino’s. het verschil is dat de espressoboon donkerder is. Een koffieboon is weer lichter gebrand en daarmee ideaal  voor het zetten van doorgelopen koffies. Het is belangrijk dat het kopje koffie naar meer smaakt, zodat ze een 2de ronde koffie bestellen.

Belangrijke keuze voor het apparaat

Je moet een goede keus maken voor welke machine bij jouw horeca past. De gemakken, de kwaliteit en de echte ervaring. Daarom moet je je goed laten adviseren, ook wat betreft de bonen. Het is aan te raden om onderscheid te maken tussen koffie- en espressobonen met het oog op de kwaliteit. Kijk goed naar hoe groot jouw horeca is en hoeveel koffie drinkers je hebt, je wilt ze natuurlijk niet te lang laten wachten.