Altijd en overal je werk bij je

laptop

Een laptop blijft een populair apparaat om mee te nemen en je werk op te kunnen doen, maar tegenwoordig worden ze ook veel thuis gebruikt om een spel op te spelen. Op de markt zijn er drie verschillende hoofdgroepen, hiervan zijn de Windows modellen de populairste soorten. Met een chromebook kun je dag en nacht bereikbaar zijn, houdt er wel rekening mee dat je een internetverbinding beschikbaar moet hebben. Werk je veel met een browser, en wil je een betaalbaar model dan zijn deze zeer geschikt. Een Apple model heeft zijn eigen software en looks, maar zijn duurder dan de andere twee.

laptop

Hoe duur is een draagbare computer?

Een laptop is tegenwoordig niet zo duur meer, wil je er de standaard dingen mee doen als internetten en een film erop kijken of een spel spelen heb je voor een paar honderd euro al een prima model. Een Chromebook of Windows model bij Azerty.n is dan het meest geschikt. De accu van een Chromebook is een sterk punt, eveneens de kans om een virus te krijgen is veel minder aanwezig.

laptop

Verschillende werkzaamheden

Je werkzaamheden bepalen altijd welke specificaties je wilt hebben op je laptop. Het is nogal een verschil of je foto’s moet bewerken of als student ben je aan het surfen op internet. Zo heeft ieder soort zijn eigen sterke punten, hoe sneller en krachtiger je laptop moet zijn hoe zwaarder de specificaties moeten zijn. Bij Azerty.nl kunnen ze je precies uitleggen wat je waarvoor nodig hebt.