Accessoires die niemand meer gebruikt

We zijn met zijn allen stapelgek op accessoires. We hebben voor handigheidjes in huis, onze hobby’s, op werk en in de auto. Maar, veranderende gewoontes en tijden betekent ook dat de accessoires die we gebruiken veranderen. Hierdoor komen er regelmatig overbodige accessoires in een stoffige la of ergens op een vergeten plank terecht. We hebben een aantal voorbeelden hiervan verzameld om je er bewust van te maken.

Keycords

Ken je ze nog? De ietwat oncomfortabele kettingen waar je een pas of sleutelbos aan kunt hangen? De enige plek waar keycords nog worden gebruikt is op beurzen waar men de ganse dag met een legitimiatie pasje om de nek moet lopen zodat men kan zien van welk bedrijf ze zijn. Heb je er om de andere reden een, dan laat je eigenlijk zien dat je niet verantwoordelijk met je spullen om kunt gaan. Wanneer je iets om je nek moet hangen om het niet te verliezen dan is dat namelijk wel duidelijk!

Een miljoen overbodige babyspulletjes

Van de ongebruikte draagdoek tot een badthermometer en van kleren met een capuchon tot spuugdoekjes, wanneer je een kleine hebt gekregen heb je ongetwijfeld allerlei spullen in huis die je misschien één keer hebt gebruikt voordat deze in de vergetelheid raakten. Je kunt namelijk zelf ook voelen hoe warm badwater is, een trui met capuchon zit niet fijn wanneer je de hele dag ligt, spuugdoekjes liggen in de kast wanneer er wordt gespuugd en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat een troep!

Herken jij je hierin?

Kun jij je herkennen in de bovengenoemde accessoires die niemand meer gebruikt? Wij vonden het ontzettend leuk om eraan terug te denken op deze manier en we hopen dat je het vermakelijk vond om erover te lezen! Onthoud voor de toekomst: koop geen troep die je niet nodig hebt!