3 browser games die je moet uitproberen!

Browsergames zijn computerspellen die via een webbrowser worden gespeeld. Tien à twintig jaar geleden ging dit allemaal nog met een pc game. Tegenwoordig hoeft de speler geen aparte software te installeren om browser games te spelen. Dat komt omdat dit soort games gebruik maakt van plug-ins of client-side scripts, zoals Java of Flash. IO games is daar een onderdeel van. Deze games worden gemaakt met Javascript. Vele van IO games zijn zeer geliefd en wordt dagelijks nog van gespeeld. In deze lijst vind je browser games die je moet uitproberen. Je kan ze ook hier vinden: https://www.iogames.nl/alle-io-games/

Slither.io en Agar.io

Als je van uitdagingen houdt en op zoek bent naar een spannende game om te gamen, is Slither.io misschien wat voor jou. In Slither.io is het de bedoeling om jouw slang zo lang mogelijk te maken. Dit doe je door middel van losse bolletjes te eten maar ook die van je tegenstander. Dan kan pas als je iemand dood en deze verandert in bolletjes. Naarmate je veel bolletjes eet, word je als slang veel groter. Als voorkeur heb je ook de mogelijkheid om je slang geheel naar wens te personaliseren. Deze kan je doen door middel van het kiezen van kleurtjes en of patronen. Agar.io is daarentegen een soortgelijk spel maar dan ben je een cel die moet groeien. Ook dit doe je door bolletjes te eten en door andere speler over te nemen.

Diep.io

Net als de Slither.io en de Agario.io is de Diep.io niet te vergeten in deze lijst. Deze spannende game vergt veel doorzettingsvermogen. Diep.io is een game waarbij je in een tank zit. Het spel kan in het begin ingewikkeld zijn voor beginners maar naarmate je het vaker speelt, begrijp je het beter.  In het spel vind je objecten als vierkanten, driehoeken en pentagons. Deze objecten moet je schieten waardoor je punten kan verdienen. Hoe meer punten je binnenhaalt, hoe hoger je level wordt. Door Middel van de punten kun je upgrades kopen die beschikbaar zijn binnen het spel.