TCL airco voor een heerlijke temperatuur

TCL airco

Voor ons bedrijf hebben wij onlangs een TCL airco aangeschaft. Dit op iedere ruimte waar onze werknemers werken. Ons pand is voorzien van heel veel ramen en daar schijnt de hele dag de zon op in de zomer. Daardoor kan het ontzettend warm worden in deze ruimtes. Mijn personeelsleden klaagden daar dan ook heel erg over. Ook voor de productiviteit was het niet heel erg goed. Daarom ben ik online gaan kijken naar een oplossing. Zo kwam ik terecht op de website van: Cool Summer. Op deze website staan heel veel soorten airconditioners van diverse merken.

TCL airco

TCL airco laten monteren

Ik ben mij gaan verdiepen in de verschillende apparaten die hier te koop zijn. De TLC airco was voor mij de beste optie. Ik heb eerst nog contact opgenomen met een medewerker van dit bedrijf en nog wat extra informatie gevraagd. De medewerker kon mij veel over het product vertellen en heb daardoor een goede keuze kunnen maken. Ik heb het product via de website besteld. Ook heb ik gekozen voor de mogelijkheid om het product bij ons op kantoor te monteren. Zij hebben daar veel ervaring mee en dit scheelt mij een hoop tijd. Mijn medewerkers kunnen nu op een heerlijke temperatuur het werk uitvoeren. Kijk ook eens op de website naar het assortiment.