Ketenmonitoring van Vareza.nl

Vareza.nlMeer dan de helft van de bedrijven heeft de monitoring geregeld. Desondanks zijn er veel incidenten. Het is verstandig om na te gaan of de juiste aandacht en resources wel naar de juiste incidenten gaan. Vareza.nl kan je helpen om keten monitoring te implementeren en te beheren. Wat kan Vareza voor jouw organisatie betekenen?

– End to end ketenmonitoring
– 24 uur, 7 dagen per week betrouwbare metingen
– Iedere week en maand rapportage
– Alerts via de mail, sms, Slack, MS teams, Splunk
– Incident verrijking
– Flexibele dashboards en API
– Mobiele app

Een passende oplossing voor jouw organisatie

Vareza biedt ketenbewaking als dienstverlening aan. Door hun jarenlage ervaring weten zij hoe ze inzichten betrouwbaar moeten maken. Heb jij behoefte aan ondersteuning bij het borgen van deze dienst in jouw organisatie? Vareze bouwt een APM oplossing met bewezen bouwblokken, die past bij jouw organisatie.

Voordelen van ketenmonitoring

Er zijn twee manieren waarop je ketenmonitoring kunt uitvoeren, namelijk reactieve- en aware monitoring. Reactieve monitoring duidt op het reactief oplossen van incidenten, het zogenaamde brandjes blussen. Bij aware monitoring meet je continue de activiteit binnen jouw keten en onderneem je direct actie hierop. Wat zijn de voordelen van ketenmonitoring van Vareza.nl?

– Objectieve en transparante rapportages
– De beleving van de einggebruiker achterhalen, door middel van Apdex of XLA
– Samenwerking met alle domeinverantwoordelijken
– Snellere domeinbepaking bij storingen en incidenten
– Pro-actief beheer; problemen voorkomen middels op tijd ingrijpen
– Een compleet beeld van alle incidenten en de impact daarvan, dus ook de incidenten die niet worden gemeld.
– Een beter imago van jouw IT.

Vareza helpt je graagVareza.nl

Hoe is de monitoring binnen jouw bedrijf geregeld? Vareza helpt jou graag met de implementatie en het beheer van ketenmonitoring binnen jouw bedrijf. Keten denken loont en Vareza kan je alles vertellen over waarom jij aan ketenmonitoring zou gaan doen. Je kunt voordat je besluit met ketenmonitoring te beginnen ook eerst een demo aanvragen.