Bij DWM Trainingen volg je snel een Adobe cursus, dit is waarom!

Met de softwaresuite van Adobe kun je ontzettend veel – fotobewerking met Adobe Photoshop, filmmontage en -bewerking met Adobe Premiere Pro en After Effects of ook grafisch ontwerpen met Adobe Illustrator of InDesign. De programma’s zijn stuk voor stuk diepgaande software. Bij DWM Trainingen krijg je snel de kennis toegereikt om zelfstandig aan de slag te kunnen met deze creatieve software.

DWM Trainingen, een erkende leerplek

Het is vanzelfsprekend dat je jezelf een goede leermeester wenst. DWM Trainingen kent verschillende accreditaties die meer bieden dan alleen de garantie van een degelijke cursus en begeleiding. Afhankelijk van jouw achtergrond kan de erkenning die DWM Trainingen geniet ook een deel uitmaken van jouw CV! Tevens kan DWM Trainingen dankzij accreditatie ook een belastingvoordeel aanbieden.

Ben je actief in het middelbaar onderwijs, dan kun je de cursussen van DWM Trainingen bijvoorbeeld registreren in het beroepsregister. Hiernaast zorgt de registratie van DWM Trainingen bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs ervoor dat de kosten van onze cursussen vrijgesteld zijn van btw! Tot slot bezit DWM Trainingen over een keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en is het een officiële partner van Adobe.

Korte, professionele cursussen die je snel op weg helpen

Je staat natuurlijk te trappelen om zelf aan de slag te kunnen met het softwarepakket van Adobe. De cursussen van DWM Trainingen zijn kort. Per onderwerp ben je doorgaans twee dagen bezig. Dankzij de door Adobe gecertificeerde trainers met ieder meer als tien jaar ervaring zal je in deze twee dagen vlot op weg geholpen worden. Dat de trainers bij DWM zo snel de fijne kneepjes van het vak laten zien, toont zich door de uitstekende feedback die DWM Trainingen krijgt. Een gemiddeld beoordelingscijfer van 9,5 door cursisten!

De trainers van DWM hebben cursisten van verschillende grote Nederlandse en internationale bedrijven gehad en daarnaast ook in de Verenigde Staten voor Adobe zelf trainingen gegeven. Er wordt bij DWM Trainingen lesgegeven in kleine groepen, waardoor er per cursist meer aandacht is. Deelnemers beschrijven de trainers als enthousiast en meedenkend, en de cursussen duren niet langer dan een normale werkdag. Na twee dagen verlaat je de cursus met het gevoel een masterclass in jouw Adobe-software naar keuze te hebben gehad.

De juiste softwarecursus voor het juiste doel

Voordat jij je aanmeldt voor een cursus bij DWM Trainingen, is het van belang dat je weet wat ieder programma van Adobe eigenlijk kan. Alhoewel de software van Adobe onderling overeenkomsten kent en zeker een bepaalde flexibiliteit qua mogelijkheden heeft, is ieder programma samengesteld met een bepaalde functie voor ogen. In de volksmond spreekt men voornamelijk over Photoshop wanneer het over wat voor vorm van beeldbewerking of grafische vormgeving gaat. In de realiteit is Adobe Photoshop echter zeker niet altijd de beste keuze. Dit hangt echter af van wat jij eigenlijk wilt, en gelukkig legt DWM Trainingen de mogelijkheden van ieder Adobe-programma uit op hun website, waardoor jij een geïnformeerde keuze kan maken.