Bespaar ruimte dankzij een wasmachine en droger in 1

Niet iedere woning beschikt over evenveel ruimte. Waar de een naast de droger en wasmachine nog zeeën aan ruimte overhoudt, is het bij de ander na het plaatsen van een wasmachine meteen vol. Een vrijstaande woning met een bijkeuken van 15 vierkante meter biedt genoeg ruimte voor een tweede koelkast, een vrieskast, een wasmachine en een droger. Zelfs dan houd je nog ruimte over. Vaak is het in een dergelijk grote bijkeuken ook geen probleem om de droger op de wasmachine te zetten waardoor je nog efficiënter met de ruimte omgaat. Maar als je een in een appartement woont of een studio, dan heb je geen bijkeuken. Je hebt hooguit een extra halletje bij het toilet, maar daar past geen wasmachine. Op die locatie is overigens vaak sowieso geen aansluiting voor de wasmachine. Die aansluiting zal je vrijwel altijd aantreffen in de badkamer of in de keuken. In beide gevallen geen locaties waar je gemakkelijk nog even een droger bij zet. De wasmachine is noodzakelijk, dus je kunt in dit geval geen keuze maken tussen ofwel een droger of een wasmachine. Wat zou je moeten drogen als je niet eerst kunt wassen? Dat betekent dat de droger al snel afvalt als de ruimte beperkt is. Wat je daarom het beste kunt als je toch graag een droger wil, is het aanschaffen van een wasmachine en droger in 1. Je vindt verschillende soorten op wasdroog-combinatie.nl. Deze machine neemt net zoveel plek in beslag als een wasmachine. Maar omdat het een wasmachine en droger in 1 betreft, kun je de was dus ook drogen. Dat betekent dat je ondanks het gebrek aan ruimte toch gebruik kunt maken van twee machines. Deze beide machines bevinden zich simpelweg in 1 apparaat. Los van het ruimtebesparende voordeel, is het ook nog eens zo dat je geld bespaart. Een wasmachine en droger in 1 is goedkoper dan twee aparte machines. Mocht je zowel qua ruimte als budget beperkt zijn, dan is een wasmachine en droger in 1 een uitstekende keuze. Er zitten uiteraard wel nadelen vast aan een wasmachine en droger in 1. Zo kun je niet tegelijkertijd wassen en drogen. Ook is het niet bij alle modellen mogelijk om bijvoorbeeld alleen het droog programma te draaien. Dat is ook niet zo gek aangezien je toch eerst moet wassen voor je wat kunt drogen. Bij veel modellen kan er pas gedroogd worden nadat het wasprogramma helemaal is afgerond. Dit soort nadelen los je op door toch een aparte droger te kopen. Maar als je daar het budget en/of de ruime niet voor hebt of als de genoemde nadelen voor jou niet relevant zijn, dan kun je zeker gaan voor een wasmachine en droger in 1. 

Ontdek de beste wasmachine en droger in 1 via wasdroog-combinatie.nl

Als je op zoek bent naar een goed wasmachine en droger in 1, dan kun je terecht op wasdroog-combinatie.nl. Hier vind je onder andere de wasmachine en droger in 1 die als beste uit de test naar voren komt. Tevens kun je gebruik maken van de keuzehulp. 

Kies voor een model uit de top 5

Als je op de site van wasdroog-combinatie.nl bent, dan zie je ook meteen een top 5 van de beste modellen. Dit zijn modellen van merken als: 

  • LG
  • Samsung
  • AEG