Bedrijven moeten aan de bak om recessie aan te kunnen

Al is de inflatie iets aan het zakken, hij blijft zeker dit jaar nog ongekend hoog. Die waarschuwing doet de OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) in hun jaarrapport over de Nederlandse economie. Het afgelopen kwartaal sloeg de groei van onze economie al om naar en kleine krimp. De inflatie blijft ook volgend jaar een belangrijke rol spelen. Een milde recessie wordt het genoemd waar we op af stevenen of misschien wel al middenin zitten. De consumenten reageren in hun bestedingen terughoudend nu de inflatie in de huishoudportemonnee voelbaar en zelfs pijnlijk wordt. Bedrijven zullen een tandje bij moeten zetten om hun klanten met goede marketing te verleiden tot aankopen. En tegenwoordig is dat vaak een online gebeuren. Met de Digitalnewsgroup heb je een partner die je website hoog in de rankings van zoekmachines brengt. Daar waar de consument zoekt naar een dienst of product. Laat het de jouwe zijn.

Het gebeurt online

Verkoopstrategieën zijn er in vele soorten en maten. De reclamefolder in de brievenbus, een grote etalageruit in de winkelstraat of de mond op mond reclame in de buurt. Het werkt allemaal om je verkopen op te stuwen. Maar sinds de komst van de computer en het internet is er een factor van belang bijgekomen. We kopen steeds vaker online. Iedereen heeft thuis een PC of in elk geval een smartphone met een internetverbinding. Die wereld herbergt miljoenen klanten. Wereldwijd zelfs miljarden. Een goede marketeer als Digital Newsgroup kent de klappen van de zweep om in deze omgeving klanten te vinden, je goederen en diensten te verkopen en de klanten weer te laten terugkeren. 

Goede website van levensbelang

Hoog eindigen in de rankings van zoekmachines, Google is de meest spraakmakende, zorgt ervoor dat de consument op je website terecht komt. Een belangrijke stap is dan gezet om iets te verkopen. Laat een goedwerkende en aantrekkelijke website bouwen door een professional om de kijker ook een koper te maken.