3 ideeën voor coole gadgets als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is een ontzettend handige manier om klanten en andere relaties tevreden te houden. Daarnaast kun je een relatie geschenk ook nog eens inzetten als marketingtool. Het vergroot de naamsbekendheid en de top of mind positie en je komt ook nog eens super sympathiek over.

Bij het geven van een relatiegeschenk is het belangrijk dat je iets geeft dat past bij het imago van het bedrijf. Ben je een jong en hip bedrijf bijvoorbeeld, dan kun je het best iets cadeau doen dat past binnen de huidige tijdsgeest. Vandaar dit artikel, in dit artikel geef ik drie ideeën voor coole gadgets als relatie geschenk. Lees je mee?

#1 Bedrukte USB stick

In het bedrijfsleven worden USB sticks nog steeds door veel mensen dagelijks gebruikt. Dit is dus echt een heel handig cadeau. De kans dat het cadeau dagelijks gebruikt wordt is ook heel groot. De USB stick laat je natuurlijk bedrukken met het logo van jouw bedrijf!

#2 Bedrukte webcam cover

Tegenwoordig wil je in verband met cyber security jezelf ervan verzekeren dat niemand meekijkt met jouw webcam, dit kan namelijk voor lelijke taferelen zorgen. Gelukkig heb je hele handige webcam covers die ontzettend handig in gebruik zijn. Je schakelt je webcam in door simpelweg het schuifje om te zetten. Ontzettend handig dus! Uiteraard laat je ook dit cadeau weer bedrukken met jouw logo. Ook hier is de kans weer erg groot dat het cadeautje dagelijks gebruikt wordt. Je klapt je laptop open en je kijkt meteen recht naar het logo van het bedrijf.

#3 Bedrukte powerbank

Dit cadeau spreekt redelijk voor zich. Ik hoef niet te vertellen hoe vaak je wel niet in de trein zit met een lege batterij… Dit wordt door de meeste mensen als vervelend ervaren. Daarom is een bedrukte powerbank een ontzettend leuk en handig cadeau om te krijgen. Tot slot geldt ook weer voor dit cadeau dat de kans groot is dat het cadeau vaak gebruikt wordt.

Meer cadeau ideeën opdoen? Neem dan hier eens een kijkje!